Home

Zaalhuur

Uw bijeenkomst in NEMO? Dat kan. NEMO is dé plek voor uw presentatie, bedrijfsuitje, beurs of feestelijk diner. De combinatie van een markante locatie in de unieke omgeving van wetenschap en technologie zullen uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Vraag naar ons maatwerk aanbod.

Contact

Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact met ons op.

Zaalhuur en catering
020-531 31 50

Zalen

Catering

Ook de catering is maatwerk bij NEMO. Speciale wensen? Creatieve ideeën? Het is allemaal mogelijk. En er zijn natuurlijk volop mogelijkheden om de link met wetenschap en technologie in het aanbod terug te laten komen. Vraag het ons: we zitten boordevol ideeën. En wilt u uw evenement duurzaam inrichten? Dan bieden wij u een biologisch cateringaanbod en UTZ gecertificeerde koffie.

Arrangementen

Viering UvA

NEMO heeft arrangementen met 'een vleugje science' samengesteld. Bijvoorbeeld: verwelkom uw gasten met een rokende cocktail, stuur ze aansluitend op een culinaire en wetenschappelijke ontdekkingstocht door NEMO waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Meubilair met ledverlichting en een science bar met eetbare bloemen maken de ervaring compleet.

Of: Sluit uw evenement af met een show, workshop of theatervoorstelling. Bijvoorbeeld met 'kettingreacties', een show rondom kinetische energie met bewegende kantoorstoelen, knallende ballonnen en vallende bakstenen. Of kies voor de demonstratie met een interactieve wereldbol, die NEMO als enige in Nederland bezit. 

Tijdens de zomer heeft NEMO speciale buitenarrangementen samengesteld op het grootste dakterras van Amsterdam, bekijk deze zomerarrangementen.

Foyer

Faciliteiten

  • Beamer en projectiescherm zijn bij de meeste zalen standaard inbegrepen in de huur.
  • Al onze zalen zijn uitgerust met airconditioning.
  • Draadloos internet (WIFI) is gratis beschikbaar.
  • NEMO beschikt over een eigen technische dienst om uw evenement te ondersteunen. Als dat nodig is, huren we technische benodigdheden in bij externe leveranciers.
  • Ook de aankleding kan door ons verzorgd worden in de door u gewenste stijl.
  • Het boeken van entertainment zoals een band, DJ of acteurs is ook mogelijk.
  • Maakt u er een hele dag van? We nemen ook de zorg voor een aanvullend programma (rondvaart, fietstocht) graag op ons. 

Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met de afdeling Evenementenbureau. Wij denken graag mee over de juiste invulling van uw evenement.